Fortrudt køb

Bruun-Bruun tilbyder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen (dog ikke ved afhentning i vores butik, hvor de 14 dages fuld returret gælder fra dagen efter ordreafgivelse). Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

VIGTIGT :

  • Varen byttes kun når butiks- og leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.
  • Fodtøjsæsker må ikke benyttes som embalage ved returnering, disse skal pakkes forsvarligt ind .
  • Husk at vedlægge ordrebekræftelsen så vi kan se hvem der sender varen retur - det sikre også dig hurtigere sagsbehandling.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Returnering sker på købers ansvar og for købers regning. Alle varer, der returneres skal være forsvarligt indpakket, dvs. skotøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i en forsendelsesæske ved returnering.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din bankkonto inden for 1-3 hverdage, og kan ses på din bankkonto efter 1-3 hverdage fra overførslen finder sted.

Vi anbefaler at varen returneres via Post Danmark med den vedlagte returlabel til DKK. 39,-. På denne måde sendes pakken forsikret retur til os. Beløbet for returlabelen vil blive fratrukket returneringsbeløbet, såfremt vedlagte returlabel benyttes. Hvis der er tale om en ombytning af vare i forbindelse med reklamation, er det gratis at benytte vedlagte label. Som kunde kan du også selv betale for returneringen, og herved ikke benytte den vedlagte returlabel, så vil du ikke blive fratrukket for omkostningerne af en returlabel.

Ved at anvende den vedlagte returlabel er der også mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Bruun-Bruun. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

OBS!    

Varen kan ombyttes til anden størrelse, samt indleveres til returnering i butik ved enten fortrudt køb eller reklamation, dog kan pengene ikke gives tilbage i butikken, da dette skal ske ved overførsel til bankkonto gennem webshoppen.Læs mere omkring tilbagebetaling her.

Varen returneres til følgende adresse:

Bruun-Bruun
Adelgade 83
8660 Skanderborg
Mærket: Retur