Stine Goya Kjoler

Siden år 2006 har danske Stine Goya været med til at præge det danske modebillede. Virksomheden har en helt særlig tilgang til designs og deres kollektioner adskiller sig derfor på mange områder fra normen. Brandet er et af de største herhjemme og får stadig mere og mere succes. Kendetegnet for brandet er deres unikke farver og mønstre, som er et gennemgående tema for alle kollektionerne. Disse kan du også med snilde finde i udvalget nedenfor, hvor hendes smukke kjoler og nederdele findes. Silhuetterne er løse, oversize og luftige. Disse items er derfor meget komfortable og du kan nemt bruge dem til både hverdag og festlige arrangementer.

Find alle de smukke styles fra Stine Goya og hop også forbi hendes bluser og skjorter, som kan løfte ethvert outfit til nye højder.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Stifteren af brandet er af samme navn, Stine Goya, og hun står selv i spidsen, når det gælder nye designs. Hun er uddannet i London og har tidligere arbejdet for modemagasinet Cover – det undrer os derfor ikke, hvor hun får alt sin inspiration og viden fra. Hendes erfaring stammer fra mange forskellige aspekter af modeverdenen, som har været med til at give hende dette brede syn på design. Brandets designs henvender sig i høj grad til den modeinteresserede kvinde, der har en forkærlighed for farver og helt unikke designs. Selvom kollektionerne emmer af farver og mønstre, så er de ikke mindre brugbare. Du kan nemt style en af disse kjoler, eller for den sags skyld en bluse, med et par jeans og du er klar til en helt normal hverdag. Sæt i stedet kjolen til et par høje sko og en flot taske og du er klar til enhver fest. Sæt lidt ekstra farve på din hverdag og find dine favoritter her i udvalget!

Vi ønsker dig en god tur rundt på siden.