Stine Goya Bluser og Skjorter

Hvis du tilhører gruppen, der elsker mønstre og farver, så elsker du sikkert også allerede Stine Goya. Brandet er dansk og fremstiller gang på gang kollektioner, der er feminine – disse indebærer også altid iøjnefaldende farver og mønstre, som giver liv til dit outfit. Med styles fra Stine Goya kommer du aldrig i et kedeligt outfit. Find din yndlingsfarve i udvalget! Mulighederne er mange og du kan vælge mellem klassiske items eller sjove t-shirts med prints!

Hvis du vil se mere fra Stine Goya, så se vores fulde udvalg eller kollektionen med kjoler!  

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Brandet blev etableret i år 2006 og har siden haft fingeren på pulsen sæson efter sæson, så de altid kan tilbyde det nyeste af det nyeste inden for deres DNA. De formår altid at kombinere disse to ting, så du altid kan genkende et Goya design og matche den med sæsonens andre tendenser. Et kendetegn for Stine Goyas DNA er, at silhuetterne altid er løse og luftige, hvilket også gør dem meget behagelige. Desuden laves deres items i oftest i lækre materialer, såsom silke, hvilket igen er med til at øge komforten, som altid findes i deres skønne designs. Alt dette ender ofte ud i oversize kjoler, luftige bluser og andre trendy items.

Inspirationen til kollektionerne hentes primært fra de københavnske gader, men bliver også oftest indfanget på rejser rundt i hele verden. Her findes inspirationen til de mange farver og mønstre i høj grad, hvilket også gør dem meget specielle. En farveskala, som især er populær hos brandet, er lyserød og fersken, som også fint går hånd i hånd. Disse kombineres med andre trendy farver, som gul, som skaber en flot synergi i din garderobe.   

Gå på udkig i sortimentet, der er fyldt med farver og mønstre og opgrader din garderobe. En garderobe fyldt med farver og mønstre kan kun gøre dig glad, når du ser på den og skal klæde dig på om morgenen.