Stella Nova

Stella Nova er et førende dansk modebrand, der skaber styles til den moderne kvinde. Brandet blev etableret i år 2002 af designeren og den kreative direktør, Trine Skoller. Deres styles er luksuriøse, fyldte med en vis stemning fra brandet og anvendelige til et hverdagsoutfit.

Kollektionerne udkommer fire gange årligt og befinder sig indenfor et franskinspireret univers, hvor du kan opleve smukke og feminine detaljer, der er skabt af skønne materialer, der giver et anderledes strejf af skandinavisk minimalisme. Målet er at skabe en garderobe, der kan mikses på kryds og tværs for den optimale hverdagsgarderobe med en høj kvalitet. Ethvert design er skabt ud fra en forkærlighed for detaljer, kontraster og materialer.

Stella Nova

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Kontrasterne er et gennemgående tema i de mange kollektioner fra brandet. Du finder altid forskellige modsætninger der mødes i disse designs. Det formelle mod det uformelle, det feminine mod det rockede og det delikate med det pyntede. Mød Trine Skollers kreative univers og hendes legende designs, der kan give dig en helt perfekt garderobe eller gode tilføjelser, der kan løfte dine styles fra garderoben – kryds dit nye fra Stella Nova med dit nuværende klædeskab!

Hvis du også elsker det skandinaviske designs, så udforsk brands som: Ganni, Notes du Nord og Markberg. Alle disse brands kan nemt kombineres på kryds og tværs og giver dig et moderne og stilrent look, hvor du både kan blande de danske designs mellem tøj og accessories. Find de items, som du bedst kan lide i de foreslåede kategorier eller se mere på hele vores site – udvalget er stort og indeholder alle de bedste brands på markedet. God shoppelyst.