Sofie Schnoor sandaler

Sofie Schnoor blev etableret tilbage i 2001. Mærket har i den grad været i rivende udvikling siden da. Sofie Schnoor kendetegnes ved eksklusive sko i en aldeles høj kvalitet, hvor komfort og cool designs er i højsædet. Sofie Schnoor-universet består af en kombination af klassisk elegance med et både råt og feminint udtryk. Skoene fra Sofie Schnoor har fundet vejen frem på skohylderne hos mange modebevidste kvinder over hele verden. Der findes et hav af sko i Sofie Schnoor sortimentet, men hos Bruun Bruun er vi stolte over at forhandle de lækre sandaler fra Sofie Schnoor.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Bliv klar til sommer med sandaler fra Sofie Schnoor

Et par gode og komfortable sandaler er en nødvendighed i enhver kvindes skosamling. Om sommeren er sandalerne veloplagt til en aften ude med veninderne, en tur på stranden eller til at medbringe til ferien sydpå med familien. Sandalerne fra Sofie Schnoor kombinerer cool og casual med et touch af sommer.

 

Fra Sofie Schnoor finder du hos Bruun Bruun sandaler i alverdens designs og modeller, farver samt pasforme. Mærket går meget op i at kombinere det klassiske og elegante med tidens tendenser og et råt twist for at skabe et unikt udtryk. De flotte designs har derfor en vis kant, men med de stilrene linjer går det hele op i en højere enhed. Bruun Bruun hjælper dig med at blive sommerklar  med de fineste sandaler fra Sofie Schnoor.

 

Sofie Schnoors farveskala er meget afdæmpet. Det er primært sorte og hvide nuancer, der præger kollektionerne. Derudover lægges der stor vægt på at hvert enkelt design skal have mange smukke detaljer, der er med til at give skoene et luksuriøst twist. Derudover emmer skoene med deres høje kvalitet naturligvis også af eksklusivitet.

 

Med sandaler fra Sofie Schnoor kan du pifte ethvert outfit op, og det kan gå til et afslappet look til hverdag. Du kan få det, lige som du ønsker det. Det er dét, vi elsker ved Sofie Schnoor. De enkle designs med unikt twist gør, at de passer ind i enhver garderobe og kan gå til ethvert outfit. De rå detaljer, som enhver Sofie Schnoor sko tilføres, gør at skoen for kant og attitude.

 

Det feminine univers, som Sofie Schnoor befinder sig i, skinner naturligvis igennem enhver sko fra kollektionerne. Det maskuline kommer dog også til udtryk, bare gennem rå detaljer såsom:

  • Lynlåse
  • Metalspænder
    Nitter

 

Sofie Schnoor formår at skabe en perfekt balance mellem det feminine og det rå touch, der er med til at give de ellers feminine sko kant. Sofie Schnoor kombinerer klassisk elegance med et råt udtryk, hvilket mange kvinder falder pladask for. Må du også bare eje et par sandaler fra Sofie Schnoor? Gå på opdagelse og se om der er noget i vores sortiment hos Bruun Bruun, der falder i din smag.

 

 

Derfor skal Sofie Schnoor have en plads i skoskabet

Skokollektionerne fra Sofie Schnoor er en kombination af feminine silhuetter og cool styles. Hos Bruun Bruun undrer vi os ikke over, at Sofie Schnoor er blandt mange kvinders foretrukne mærke, når det kommer til sko. Vi er selv helt vilde med sandalerne fra Sofie Schnoor, og derfor skal de naturligvis være at finde blandt enhver kvindes kollektion af sko.

 

Kollektionerne bærer præg af en absolut sans for kvalitet og et unikt design, der drager inspiration fra den internationale verden. Det er også tydeligt, at sko er Sofie Schnoors helt store passion, og en stor forkærlighed for feminint design skinner tydeligt igennem hver enkelt kollektion. Der bliver lagt kærlighed, kræfter og energi i hver enkelt kollektion, hvilket er med til at sikre, at du får eksklusive sandaler med komfort af højeste klasse.

 

Det er nemt at skabe et unikt og eksklusivt look med sandaler fra Sofie Schnoor. Det skyldes det feminine og klassiske udtryk på en og samme tid. Du vil uden tvivl modtage misundelige og beundringsværdige blikke fra enhver kvinde, når du slentrer ned ad gaden i dine nye, skønne Sofie Schnoor sandaler.

 

Det er vigtigt at man husker at forkæle sig selv en gang i mellem. Det føles især ekstra godt, når man investerer i eksklusive items, som man kan være sikker på holder sæson efter sæson. Med et par Sofie Schnoor sandaler forkæler du ikke mindst dig selv men også dine fødder, da skoene sikrer komfort i topklasse. Derfor kan du med god samvittighed gå i Sofie Schnoor sandalerne dagen lang uden at få ømme og trætte fødder. Det sætter vi hos Bruun Bruun stor pris på.

 

Find din favorit hos Bruun Bruun

Sofie Schnoor er vor tids dronning af sko. Sofie Schnoor har siden 2001 skabt sko til den moderne, modebevidste kvinde, der elsker det klassiske og feminine look. Typisk med et maskulint touch, der til tider kan forekomme provokerende. Fælles for skokollektionerne fra Sofie Schnoor er, at de har kant og kan pifte ethvert outfit op og bidrage med et frisk pust til skohylden.

 

Vi er så glade for at præsentere Sofie Schnoor hos Bruun Bruun. Sandalerne derfra er behagelige at have på, og de kan anvendes til et utal af lejligheder, hvad end du skal på ferie, til fest eller til hverdag om sommeren. Sofie Schnoor har øje for lækre designs, der henvender sig til kvinder i alle aldre. Hos Bruun Bruun kan du se udvalget af de skønne Sofie Schnoor sandaler. Find din favorit på webshoppen og få fingrene i dem inden det er for sent. Vi er sikre på, at du kan finde lige de sandaler, du går og drømmer om.

 

Sofie Schnoor har et skarpt øje for detaljer, hvilket skinner igennem mange af hendes designs. Den eksperimenterende tilgang til design står ikke i vejen for, at alt er overvejet ned til mindste detalje, så skoen bliver helt perfekt. Undervejs i designprocesserne sættes forskellige materialer, farver og print sammen på kryds og på tværs for at skabe den perfekte Sofie Schnoor sandal til alle de modebevidste kvinder derude. Hun formår bestemt at balancere materialer, print og farver, således at de står bedst frem i hver enkelt sko.