Sofie Schnoor

Sofie Schnoor er et familieejet brand, der i 2001 blev grundlagt af designeren Sofie Schnoor. Hun er drevet af kreativitet og søger kun at designe kollektioner, som hun kan se sig selv i og derfor findes der også en rød tråd gennem alle kollektionerne, som også kan bruges på kryds og tværs. Dette giver desuden kollektionerne et personligt touch og en autentisk følelse.

Kollektionerne er ofte præget af særlige detaljer og flotte farver og mønstre, der i høj grad spiller sammen. Du kan også finde helt ‘almindelige’ statement t-shirts. En sådan t-shirt kan du bruge til hverdag med et par jeans, og er altid nemt at sætte sammen, så du undgår de tøjkriser som melder sig de fleste morgener.

Sofie Schnoor

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Sofie Schnoor er opvokset med forældre i samme branche, og hun har derfor fra barnsben fået fashion industrien under huden, og har derfor også stor kendskab til branchen. Hun har altid været med sine forældre på fabrikker, mode markeder og generelt i hele designprocessen. Al denne viden har også gjort, at hun har fundet sin helt rette plads på markedet. En ekstra fact om Sofie Schnoor er, at hun også har et brand for børn og en sportslinje.

Find alle produkterne fra Sofie Schnoor her på siden. Du kan både shoppe t-shirts, bukser, kimonoer og nederdele i udvalget. Find lige de styles, som passer perfekt til din garderobe, og som du kan sammensætte med dine favorit items fra gemmerne. Vi håber, at du kan finde det helt rette item, som du er på jagt efter, og vil elske Sofie Schnoor lige så meget som vi selv gør her hos Bruun-Bruun.dk. Udforsk siden nu og find favoritterne!