Six Ames

Brandet Six Ámes blev grundlagt i Danmark, nærmere København, i år 2014. Det blev skabt i lyset af, at de havde et ønske om gerne at ville skabe hverdagstøj på en luksuriøs måde med edgy vinkler og tilgange. Det fundamentale for Six Ámes’ design DNA er, at de fra starten har ønsket at skabe en kombination af femininitet og fransk chic med det skandinaviske håndværk og simpeltheden, som vi formår at skabe til fulde.

Six Ámes giver kvinder mulighed for gennem deres stil at udtrykke dem selv på deres helt egen unikke måde. Hvis du også synes godt om dette formål og selv ønsker denne stilsammensætning, så tag et kig nedenfor på udvalget fra det danske luksuriøse brand.

Six Ames

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Stilen hos brandet
Stilen hos brandet er inspireret fra flere forskellige dele af verden. Six Ámes formår at blande det franske og feminine med den skandinaviske form for rolige og rene linjer. Dette gør, at brandet opnår et helt unikt design, der både er meget moderne og trendy, men på samme tid er klassisk.

Flotte designs i høj kvalitet
Som beskrevet ovenfor, så er et af de største fokus hos brandet at levere en høj kvalitet i alle deres kollektioner. Deres tøj fremstilles af naturlige materialer, som også er godt for huden, så den ikke holdes indelukket, men kan ånde i produkterne og gennem uld holdes ekstra varm til den rette temperatur.

Brug dine nye styles på kryds og tværs
Du kan med sikkerhed bruge dine nye køb fra Six Ámes på kryds og tværs med hinanden og med høj sandsynlighed også med alt i din nuværende garderobe. Mange af disse styles er også ideelle til flotte lag på lag i vinteren og du kan på denne måde få mange af dine favorit items i brug på en gang, hvor de styles flot og komplementerer hinanden. Til lag på lag vil vi også anbefale vores basis items, som du nemt kan bruge under en strik eller anden trøje.