Sibin Linnebjerg poncho

Sibin Linnebjerg leverer strik i absolut verdensklasse. Kan du lide deres cardigans, der var startskuddet til brandets enorme succes, vil du helt sikkert også falde for deres fantastiske ponchoer. Ponchoerne er strikket i de samme lækre kvaliteter som vi ellers kender brandet for, og er vild dejlige at smide over sig i en kold stund. Ponchoen fås i forskellige farver, snit og størrelser, så den kan passe ind i din garderobe, på mere end én måde. Den kan bruges  både sommer og vinter og alt derimellem, og er nem at bruge over det meste, grundet det rummelige fit. Brug den f.eks. en af de koldere sommerdage udover dit tøj eller som et ekstra varmende lag en efterårsdag udover en let jakke eller god sweater. Der er næsten ingen grænser for ponchoens mange anvendelsesmuligheder!

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Find din Sibin Linnebjerg poncho hos Bruun Bruun

Hos Bruun Bruun finder du et bredt udvalg af ponchoer fra Sibin Linnebjerg. Vi får hele tyden nye varer ind i butikken, og med de nye kollektioner fra Sibin Linnebjerg, kommer også nye ponchoer. Brandet er gode til at følge tidens trends og tendenser, og opdaterer hele tiden designet på deres strik, der kommer i nye fantastiske farver og former hver sæson. Ponchoerne kan findes i butikkerne i samt her på webshoppen, i alle farver og størrelser vi har hjemme i øjeblikket. Du er altid velkommen til at komme ind og prøve en og får vejledning af pigerne i butikken, ellers har vi 14 dages fuld returret på webordrer, hvis størrelsen ikke passer.

Se også: bluser fra Sibin Linnebjerg, kjoler fra Sibin Linnebjerg, korte cardigans og lange cardigans fra Sibin Linnebjerg.

Varm poncho til de kolde vinterdage

Ponchoerne er strikket i herlige uld-kvaliteter, der gør dem brugbare året rundt, men især om vinteren er vi glade for dem, her i butikken. At have en poncho fra Sibin Linnebjerg på, er ligesom at have et dejlig varmt tæppe over skuldrene, og hvad er bedre end at kunne gå en hel dag pakket ind i den følelse? Den fungerer som et let lag over eller under det meste, og når først den er taget frem for sæsonen, garanterer vi dig for at den ikke bliver pakket væk igen.