SibinLinnebjerg

SIbinLinnebjerg blev lanceret i 1997 af to kreative danske designere. De havde begge, ud fra deres store forkærlighed for strikvarer, lyst til at skabe nytænkende strikvarer af ekstraordinær kvalitet med et nyt design. Ud fra SibinLinnebjergs tankegang er tøj en kommunikationsform, og SibinLinnebjerg designs sender en bestemt besked om kvalitet, moderne designs og en sammenkobling med traditionelle rå traditionelle materialer og produktionsmetoder.

De designer både kollektioner til unge kvinder, mænd og børn, hvor de selv ser deres designs som værende et møde med fremtiden i moderne fortolkninger, dog med et blend af tradition og klassiske elementer. Målsætningen med produktionerne er, at du skal kunne føle dig elegant og afslappet i deres styles, men med en følelse af “catwalk” i produkterne.

Med et stykke strik fra SibinLinnebjerg, kan du altid regne med at du er i gode hænder. De klassiske silhuetter og materialer, sikrer et stykke tøj der holder dig varm i flere sæsoner. Du kan i hver nye kollektion være sikker på at finde nye farver af dere yndlingscardigan, samtidig med at brandet fornyer sig selv med nye snit og materialer. SibinLinnebjerg har rødder i den skandinaviske designtradition, men breder sig efterhånden langsomt ud omkring i Europa, med deres anerkendte strikvarer. 

SibinLinnebjerg

Køb SibinLinnebjerg produkter hos Bruun Bruun

SibinLinnebjerg er et anerkendt brand i store dele af Europa, fordi de designer poncho og cardigan strikvarer i høj kvalitet med et afslappende look, der samtidig kombinerer et råt og stilfuldt design. Du kan blandt andet både finde korte cardigans og lange cardigans, da udvalget spænder bredt. SibinLinnebjerg er et oplagt valg, når der skal vælges og købes nye lækre strik.

Med en konstant fornyelse af snit og farver, kan du være sikker på at finde en strik der passer til netop det du leder efter. En strik fra SibinLinnebjerg kan bruges på tværs af sæsoner, og vi er især glade for de lange styles over en kjole om sommeren eller til at holde os varme en kold vinterdag.

Her på hjemmesiden kan du også besøge mange andre kvalitetsbrands, som gør det nemmere for dig at shoppe alle dine favoritter på ét sted – vores udvalg er stort og bredt. Besøg brands som Ganni, Mos Mosh, Baum und Pferdgarten og By Malene Birger. Shop fra alle dine favorit brands i dag! Vi sørger for hurtig levering på dine nye køb.