Second Female

Second Female er lækkert modetøj til kvinder og dansk design. Brandet blev grundlagt i år 2000 af Preben Laust og Steen Holtermann. De havde tilsammen et ønske om at designe tøj til kvinder, der kunne følge tidens tendenser, hvor både pris og kvalitet skulle være lige efter bogen – kvaliteten er derfor høj og priserne er konkurrencedygtige. Second Female er derfor et brand med fingeren på pulsen og har en unik evne til at fange de kreative impulser og skabe feminint, trendy og lækkert tøj i fine materialer, såsom silke, bomuld, uld og kashmir til gode priser. De udvikler årligt 6 kollektioner, der kommer efter sæsonerne, og de er altid de første med nyeste og hotteste trends fra modebilledet.

Second Female

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Kollektionerne er feminine og sofistikerede og er nemme hverdags items, der er kreeret i en palette af bløde farver og raffinerede prints. De kan desuden godt lide at fremhæve de skandinaviske værdier af ubesværet luksus og funktionalitet. Deres fokus er altid sæsonens must-haves items, så alle kunder kan finde noget i kollektionerne, som de skal bruge til deres garderobe i den givne sæson. Signatur silhuetterne inkluderer feminine bluser, hverdagskjoler og moderigtige striktrøjer. Deres designfilosofi og mål er at skabe en relevant garderobe, der omfavner komfort og selvsikkerhed – en kvinde har brug for at udtrykke hendes personlige fremtoning.

Du kender helt sikkert brandet på forhånd, men eftersom de bringer kollektion efter kollektion på banen, så er det altid et kig værd i deres udvalg, som du finder her på siden. Du kan også shoppe andre lignende brands her på vores site, som for eksempel Ganni, Stine Goya og Rue de Femme.