Sand Copenhagen

Sand Copenhagen er et af de førende danske modebrands, og er grundlagt af Søren og Lene Sand i 1981. De har altid borgeren af verden i fokus, når de kreerer deres mange flotte kollektioner. Det er borgeren, der har en stor sans for detaljer, lækre kvalitetsmaterialer og perfekte snit, der sørger for at pasformen er perfekt hos alle, der bærer tøjet.

Noget af det helt unikke for brandet er deres flotte farver og mønstre, som ikke mange brands formår at skabe til fulde, som Sand – hvis du elsker denne type af kollektioner, så kan du også tage et kig forbi brands som Munthe. Disse styles, som du finder her på siden, er alle gode til mange diverse arrangementer. Du kan bruge dem til hverdag, men også til finere begivenheder, da de er meget klassiske og i lækre materialer, der også fremhæver det fine i stylen.

Sand Copenhagen

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Historien om Sand Copenhagen er meget simpel. Det er et dansk brand, der har sine rødder solidt plantet i den fine italienske mode, hvorfra de henter megen af deres inspiration. Udover at historien handler om starten af brandet, så handler den også om en kærlighed for kreativitet og en passion for håndværk samt øje for smukke kreationer. Sammensætningen af det italienske og skandinaviske giver nogle helt unikke produkter, der er skabt i en høj kvalitet.

Tag et kig her på siden, hvor brandet formår at kombinere norden og syden i særlige looks af høj kvalitet, som kun er baseret på sydens fine stoffer og materialer. Tøjet er skabt med øje for at skulle kunne bruges til hverdag med det klassiske skandinaviske design inkorporeret. Find dine favoritter nu og opgrader din garderobe. Du kan eventuelt også tage et kig forbi vores sko og accessories, så du kan fuldende dine skønne looks.