Samsøe Samsøe

Samsøe & Samsøe blev grundlagt i 1993 af et par brødre – Klaus og Preben Samsøe. De åbnede dengang en lille navnebutik i Københavns latinerkvarter, som senere blev overtaget af Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen. De fik ansvaret for brandet og omdannede det til et internationalt modehus med fokus på minimalistisk, overkommeligt og tilgængelig mode med et klart nordisk look. Samsøe Samsøe er et brand, som vi alle kender og de fleste af os har i forvejen brandet boende i garderoben.

Shop også vores andre lækre danske brands, som eksempelvis Gestuz. Vi elsker de danske brands, der altid formår at skabe gode styles i høj kvalitet.

Samsøe Samsøe

Brandet, Samsøe Samsøe, solgte til start i 1993 kun smykker, men udvidede hurtigt deres brand til også at producere t-shirts, der på daværende tidspunkt dog kun henvendte sig til mænd. Da brandet overgik til Sextus og Andersen fokuserede de mere på moderne tøj, fodtøj og accessories, der både henvendte sig til mænd og kvinder, som vi kender det i dag.

Samsøe Samsøe har rødder i den nordiske kulturarv, der defineres af en æstetisk stil, der kombineres med den københavnske streetstyle og nordiske ånd. Kollektionerne, som de bringer frem gang på gang, bryder med de nutidige trends og trækker på de danske designtraditioner, der giver minimalistiske styles med et overkommeligt prisleje. Dette betyder også, at deres styles henvender sig til mange forskellige typer og aldersgrupper. Det klassiske passer desuden til enhver garderobe, så du nemt kan matche dine nye køb fra Samsøe Samsøe med din allerede eksisterende garderobe og favorit styles. Tag et kig rundt på vores side her og find deres kjoler og nederdele her og strik og cardigans her. Samsøe Samsøe er altid en sikker vinder til garderoben, som du kan nyde glæde af gennem mange år. Du får høj kvalitet, gode og klassiske designs samt gode priser!