Rue de Femme

Rue de Femme er et dansk modebrand, der blev grundlagt i år 2014. Stilen bliver inspireret af byen og er både casual og feminin, og kan derfor også passe til mange forskellige kvinder og stiltyper. Brandet skaber kollektioner med komfortabelt tøj, der er både afslappet, elegant og samtidig moderigtigt.

Noget af det vigtigste for brandet, når de skaber deres kollektioner er, at deres brand skal være unikt, og de elsker, når deres produkter står ud fra mængden og skaber opmærksomhed. Til hver enkel kollektion bliver der skabt en original serie af mønstre, som går igennem alle produkterne for kollektionen, og lige netop dette er brandet kendt for – en sans for en rød tråd og essentielle detaljer. Desuden vægter de i høj grad simplicitet i samme grad, som de tager højde for detaljerne og kvaliteten.

Rue de Femme

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Til hvert enkelt design bliver der taget højde for materialerne, så der skabes et perfekt fit og kvaliteten er sikret til hvert produkt. Rue de Femmes mål er at designe produkter, der kan holde mange år og give dig en elsket garderobe, som du kan erhverve dig til gode priser.

Fra kontoret, der er placeret i midten af København bliver alle deres designs vakt til live, og de følger konstant tidens tendenser og er hele tiden på jagt efter ny inspiration og nye tiltag i modeverdenen – især indenfor farver, kvalitet, produktion og former. For brandet er det især vigtigt med personlig stil, og derfor skal alle deres produkter være noget, som får dig til at føle dig tilpas. Find derfor dine nye favoritter, som du kan elske over lang tid og udtrykke dig gennem! I udvalget kan du blandt andet shoppe lækre bluser og skjorter eller strik og cardigans, der altid kan holde dig varm og stilrigtig, når du er ude på farten.  

Rue de Femme er desuden et søsterbrand til PBO, som du også kan shoppe online hos os her!