Rosenvinge

Brandet Rosenvinge er et norsk mærke, der har hovedkontor og lager i Langhus, der ligger i nærheden af storbyen Oslo. Fra hovedkontoret styres størstedelen af deres handel, altså salg til butikker i Norge, som står for størstedelen af salget. De er dog i nyere tid også begyndt at fokusere på deres egen webshop, som også styres fra hovedkontoret. Heldigvis er de også begyndt at udvide deres salg til Danmark, så vi hos Bruun-Bruun kan levere brandet til dig nemt og hurtigt.

Rosenvinge er eksperter indenfor accessories, men er især kendte for deres halstørklæder, der er af en helt særlig kvalitet, og har de helt rigtige størrelser for et perfekt tørklæde. Materialerne sørger for at holde dig varm, når kulden truer og det er derfor værd at investere i et godt halstørklæde – dette behøves dog ikke at ruinere dig, da prisklasserne på disse modeller er imødekommende for enhver.

Rosenvinge

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Modellerne kommer i både helt enkle designs i neutrale farver, men også i helt særlige prints. Du kan blandt andet finde modeller med fine blomsterprints i klare farver, der giver et pift til din garderobe og dine outfits, der især er fine i sommermånederne og overgangs sæsoner. Sæt lidt farve på din hverdag og forkæl dig selv med et særligt tørklæde, som du kan være glad for de næste mange år.

Er du interesseret i flere accessories? Se blandt andet vores bælter, handsker eller fine strømper i sæsonens mønstre og farver, der også nemt kan give nyt liv til din garderobe – accessories kan altid pifte ethvert outfit op og gøre det specielt.