Reiko

Reiko er et brand, der fokuserer på bukser og især jeans. Kvaliteten er efter høje standarder og laves efter de normale franske udgangspunkter, da brandet er fra Frankrig og efterlever det franske modebillede. Kollektioner, der kommer sæson efter sæson, er unikke og især det rå og minimalistiske spiller en stor rolle i deres designs. Brandet er især gode til at fange de mange trends, der præger modebilledet og formår at efterleve dem efter deres egne visioner og giver dem derfor et særligt præg i forhold til deres mål om enkelthed i jeans.

Reiko

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

I kollektionerne finder du dog også gang på gang lækkert basis tøj, der har moderne snits og igen går efter et simplificeret look, så du kan bruge disse styles igen og igen. Dog er deres basic jeans som sagt deres hovedfokus. Materialerne er de bedste fra hele Europa, og derfor kommer komforten også i højsædet. Deres højtaljede jeans er lavet i et kraftigt materiale, der især gør dem gode til vintermånederne, og deres klassiske modeller kommer igen i nye farver og kvaliteter gennem kollektionerne. Brandet er desuden kendt gennem deres små detaljer, og disse går igen ved for eksempel deres knapper og logo. For at opsummere er der altså styr på både kvalitet, design og finesser.   

Hvis du er på udkig efter et par lækre jeans kan du derfor med sikkerhed se efter et par i dette udvalg – vores andre populære jeans mærker er dog også et kig værd med deres mange lækre modeller og snit. Se blandt andet forbi brands som Mos Mosh, Scholdan-Lentz og Please Jeans. Find dine nye bukser i vores udvalg nu, hvad end du er til de helt enkle modeller, flotte og unikke detaljer eller vilde farver! Tilføj et nyt par til din garderobe i dag, vi sørger for hurtig levering.