Please Jeans

Please Jeans er et italiensk brand, der de sidste par år er blevet meget populære i Danmark. Modellen med den genkendelige treknap fra Please Jeans har de danske kvinder i alle aldre taget til sig, da den er klassisk og kan benyttes til alle overdele. Deres jeans har fantastiske pasformer, er designet i lækre kvaliteter, og er både rå og feminine på én gang. Du kan style et par Please Jeans med alt fra din garderobe – både toppe, blazere, cardigans og lækre striktrøjer. Vi har også mange andre skønne jeans brands her på siden. Se både Fiveunits og Ivy, der også har fantastiske pasformer og høj kvalitet.

Please Jeans

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Uanset hvad du foretrækker i et par jeans, så er vi sikre på, at du kan finde det i udvalget fra Please Jeans. Udvalget kommer i mange forskellige modeller, der også indeholder mange farver, prints og andre klassiske jeans i normalt denim. Signaturen for alle deres jeans, der sikrer den røde tråd i kollektionerne, er et sølvhjerte, der er på baglommen af alle deres jeans – hvert enkelt par. Alle deres styles har både et feminint og råt udtryk. Bukserne er gennemgående klassiske, men har også altid skæve snit, der gør dem helt ideelle til et afslappet hverdagslook. Du kan dog altid nemt pifte dem op til en aften i byen med den rette top. Sortimentet henvender sig både til den yngre og ældre målgruppe.

Brandet har i senere tid udvidet sig til ikke kun at producere jeans, så du kan derfor også finde lækre overdele, som du nemt kan matche til deres jeans. Især deres t-shirts og denimjakker er et kig værd. Find dine favoritter i udvalget nu og oplev Please Jeans, der har modeller, der sidder perfekt, som du derfor kan føle dig helt tilpas i.