PBO

Det danske brand PBO, Philosophy Blues Original, blev etableret i 1994 og har siden præget modeverdenen gennem deres kollektioner, hvor de har kreeret de fineste produkter gang på gang. Mærket er kendt som et stærkt brand, der er med til at sætte dagsordenen. De har en helt særlig filosofi, hvor de gerne vil skabe et produkt med elegance og et innovativt sofistikeret look, som man ikke kan finde andre steder. De flotte kollektionerne udspringer fra en interesse i at specialisere sig i den moderne kvinde og snit, der passer til kvindekroppen og kan fremhæve de bedste aspekter. Brandet fokuserer desuden på at skabe meget klassiske kollektioner, der aldrig går på kompromis med kvaliteten og derfor materialerne. Eftersom funktionaliteten er i højsædet kan man også finde blandt andet skjorter og bluser, som kan bruges år efter år.

PBO

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

I vores udvalg fra Philosophy Blues Original kan du finde et stort udvalg med mange forskellige produkter. Produkterne er casual med hele rene linjer, som passer til den klassiske kvinde. Alle deres styles er gode til både hverdag og fest, og derfor er især disse produkter fra PBO gode at have i garderoben, fordi de er så alsidige og nemt kan mikses på kryds og tværs. Farverne er desuden oftest neutrale og i jordiske farver, som igen nemt kan bruges til alle styles. Brandet er alt i alt gode til at skabe produkter, som du kan få et stort brug ud af og kan få glæde af over lang tid. Gå på udkig i vores sortiment og find fornyelser til din garderobe nu!

PBO er desuden søsterbrand til Rue de Femme, som du også kan shoppe online hos Bruun-Bruun lige her – endnu et inspirerende univers, som passer perfekt ind i enhver garderobe og nemt kan parres med PBO.