Parajumpers

Parajumpers er et italiensk luksus brand, der designer overtøj af den absolut bedste kvalitet og med et helt unikt look, der forbinder deres klassiske snits med nutidens trends i form af farver. Med vinterjakkerne fra brandet kan du med sikkerhed holde varmen gennem de kolde vintermåneder og kvaliteten er lavet til, at jakkerne kan holde gennem mange sæsoner! Du kan se alt vores overtøj her, hvor du kan finde både vinterjakker og frakker.  

Parajumpers

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Du har med sikkerhed set brandet før, da det er meget populært – både blandt mænd og kvinder. Historien bag brandet er noget anderledes end starten for mange andre mærker. Parajumpers startede nemlig som et samarbejde mellem Ape og italienske designer Massimo Rossetti, der har haft mange års erfaring indenfor design af overtøj og dermed jakker og frakker. Massimo blev inspireret til at skabe overtøj, der kunne hjælpe højtuddannede militærfolk, der redder liv i Alaska under ekstreme vejrforhold, hvilket kan gøre missionerne mere vanskelige. Brandet laver innovative designs med overtøj af højteknologiske komponenter, slidstærke materialer og suveræne pasformer. Dette betyder også, at du med sikkerhed kan holde varmen i de danske vintre, hvis du ifører dig jakkerne fra brandet.

Brandet støtter det sociale ansvar og bæredygtighed i deres branche. De overvejer især deres brug af pels, og har kun indgået samarbejder med godkendte farme og handler efter reglementet for Europa, der har de mest strikse regler for pelshandel i verden. Se vores udvalg fra Parajumpers ovenfor og find din favorit i udvalget, som skal holde dig varm i de lange vintre, som vi har i Danmark.