One Two & Luxzuz

One Two Luxzuz er et dansk brand fra Ikast, der i sine kollektioner henvender sig til den modebevidste kvinde. Deres designs er tidløse og kan bruges gennem mange sæsoner fremover. De er fyldte med kontraster, som kan bruges på kryds og tværs i kollektionen og som altid tilfører en ekstra trendy detalje. Brandet har et godt øje for materialer, hvilket også betyder at kvaliteten er i top, når du shopper fra dem. Deres styles bliver derfor også kun mere lækre med dette i tankerne. Gå på udforskning her på siden og find dine favorit styles!

Generelt har vi mange danske brands, der alle vægter kvaliteten højt. Du kan besøge mange flere af dem, når du har fundet dine favoritter her hos One Two Luxzuz – du kan besøge brands som Ganni, Birgitte Herskind og Karen by Simonsen, der alle på samme måde som brandet her har en sans for kvalitet, detaljer og flotte silhuetter.  

One Two & Luxzuz

Brandet ejes af X-Press Group DK, der altid formår at skabe en forbindelse mellem kvalitet og tilgængelige priser! I designprocessen hos One Two Luxzuz har de altid fokus på, at kvinder skal kunne føle sig tilpasse i deres tøj samtidig med, at det skal passe til enhver situation – tøjet kan altså sagtens benyttes til både hverdag og finere arrangementer. I nyere tid er der også kommet et større fokus på, at tøj skal være praktisk og dermed anvendeligt i en hverdag og det har brandet også formået at imødekomme. Klæd dig i de flotte silhuetter, gode farver og unikke prints. Med One Two Luxzuz bliver din garderobe aldrig for kedelig og triviel.  

Vi er sikre på, at du hos One Two Luxzuz kan finde mange ting, der kan friste dig fra deres kollektioner. Se alle vores styles fra brandet nu her på siden – der er massere af lækre styles!