Number Nine

Number Nine fokuserer på at adskille sig fra andre brands på markedet, og er derfor ikke som andre brands, der findes på ethvert gadehjørne. Selve brandet er fra Holland og startede i år 2004, og fokuserede på dette tidspunkt på både mænd og kvinder. Number Nine designer tøj, der følger de nyeste trends og er i dag anerkendt for deres designs, som er friske, har rene snit, er elegante og helt unikke, og dette er de helt centrale punkter i deres kollektioner.

Brandet har en butik i hjertet af Skagen, og Mie, der er ejeren af butikken åbnede den i påsken i 2015 – siden da har butikken været i fuld udvikling!

Number Nine

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Vi er også stolte af at kunne præsentere brandet i vores udvalg, da det helt sikkert tilbyder noget, som vores andre brands ikke gør – brandet er specielt og det kan ses både på snit og kollektionerne i sig selv. Farverne og deres prints afspejler i stor stil tidens trends og tendenser, men de formår stadig at sætte deres egne detajler på deres items, så man kan se essensen af Number Nine i ethvert piece. Du kan allerede nu udforske hele universet og finde dine favoritter i udvalget, som du sikkert kan få til at passe ind i din nuværende garderobe, da de er nemme at style, både internt i brandet, men også med mange andre brands, da Number Nine er meget universelt og passer til mange forskellige stilarter alt efter styling.

Når du er færdig på denne side og har fundet de styles, som passer bedst til din smag, så kan du også overveje at udforske følgende brands, der er i samme ånd som Number Nine: Second Female, NORR og Rabens Saloner.