Notes du Nord

Notes du Nord er et forholdsvist nyt dansk brand, der blev lanceret i år 2015 med et stærkt internationalt look. Brandet har hurtigt fundet sin vej i den store modeverden og er til at finde i mere end 13 lande – blandt andet steder som Norge og New Zealand, og ønsker at udvide markedet, som tiden går.

Brandets navn blev valgt af flere grunde, men især da det er et internationalt navn, der kan bruges i alle sammenhænge og ikke sætter grænser for eventuelle udvidelser. Desuden skulle navnet – Notes du Nord – gerne afspejle det nordiske touch, som det afstammer fra, da det på engelsk betyder Northern Notes.

Notes du Nord

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Notes du Nord er bygget op omkring en kærlighed for Art Deco, en dekorativ modernisme, som også er brugt i udvalgte bogstaver fra logoet. De bruger dog ikke Art Deco på den fine måde, som ellers er den klassiske vej. De har skabt et mix af det luksuriøse feel fra Art Deco, der er kombineret med en rå kontrast.

Arbejdet med kollektionerne fokuserer på former og derfor gennemarbejdede pasformer og farver til hver kollektion med fokus på hver lille detalje. Hvert lille print er håndlavet, så hver linje af brandet vil have deres egen signatur i sig i samspil med resten af deres specielle univers.

Er du også vild med de nyere brands på markedet? Se andre brands som blandt andet: Ganni, Levete Room og Munthe.