Notabene

Notabene har længe været en markant spiller på markedet og har snart i 20 år haft en stor ære af at levere sko til den kvalitetsbevidste og moderigtige kvinde. Dog er brandet selv med deres 20 års erfaring indenfor skoproduktion stadig i konstant udvikling. Brandet har altid gået forrest, som et af de førende brands og står derfor i spidsen for at indføre mange nye tendenser, som præger resten af modebilledet – dette sker dog i samspil med, at de bibeholder deres eget DNA og klassiske æstetik.

Skoene er designet i København af manden bag brandet, Martin Friis, der har stor fokus på både kvalitet, materialer og derfor også komfort. Notabene har udvalgte familieejede fabrikker i Italien, der er under de bedst tænkelige forhold, hvor deres mange kvalitetssko bliver til. Ud over kvaliteten bliver bæredygtighed og gode arbejdsforhold desuden også vægtet meget højt for brandet. Materialerne er alle 100% europæiske naturmaterialer, og alle skoene er håndlavede med stor respekt for et stolt håndværk og de traditioner, som bor i produktionen for brandet.

Notabene

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Når du køber et par sko fra Notabene kan du også mærke deres opmærksomhed på bæredygtighed, da brandet hver sæson også lancerer et stofnet for at slippe for emballage i plastiske materialer, som de håber på, at alle kunderne vil genbruge og dermed mindske brugen af plastik.

Notabene er helt bestemt et af de store brands på markedet, men her på vores hjemmeside kan du også finde andre skobrands, som du med sikkerhed vil blive glad for – se blandt andet sko fra Billi Bi, Pavement og Philip Hog. Først og fremmest kan du dog opleve Notabenes univers lige her og finde deres støvler, sandaler og loafers!