NORR

NORR er et skandinavisk, nærmere præcist et århusiansk, brand med et moderne internationalt high street look. NORRs mission er at skabe dynamiske, konceptdrevne samlinger af stykker, som er stærke nok til at stå på egen hånd. Designet er æstetisk og feminint, men med en helt særlig kant. Brandet er blevet affødt af det kendte brand Erbs, der især er kendte for deres fine blonde undertøj – og NORR er derfor deres nye arving.

Brandet designer lækkert og nutidigt tøj, der har en hel særlig kant indenfor det skandinaviske design. Kollektionerne er ofte meget klassiske, men designerne er ikke bange for at udfordre normerne i modeverdenen. NORR formår at inkorporere nye og anderledes materialer med et twist, hvilket gør deres kollektioner helt specielle og lader dem skille sig ud fra mængden.

NORR

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Hvad end du er til et sporty look eller er mere til feminine flæser, så kan du med kollektionerne fra NORR mikse de forskellige styles, så de kan tilpasses lige netop din personlige stil. Kollektionerne spænder meget bredt og indeholder alt fra sport sweatshirts, der er inspireret af highstreet-moden til feminine kjoler. De universelle kollektioner er en af de mange grunde til, at vi hos Bruun-Bruun er meget glade for at kunne præsentere brandet i vores udvalg, så du får nem adgang til de mange flotte styles. Shop løs allerede nu og find dine favoritter – find blandt andet deres skønne bukser og bluser.