Neo Noir

Neo Noir er et dansk brand, der skaber mode til piger med en kræsen smag. Neo Noir stræber efter at levere high fashion i den rigtige farve, i det rigtige stof og på det rigtige tidspunkt. Neo Noir skaber tøj, der efterlader dig med en følelse af fremragende kvalitet og styling til en god pris. Hos brandet kan du nemt klæde dig moderigtigt på til gode priser, og du kan shoppe brandets favoritter lige her.

Brandet er som sagt dansk og har et stort fokus på design af modetøj til unge kvinder. Tøjet skabes ud fra tidens største tendenser, og deres styles kan nemt blandes på tværs af hinanden og er derfor nemme at style til alle anledninger. Neo Noir har et særligt øje for små detaljer og vælger altid de rette materialer til fremstillingen af deres produkter – brandet har høje standarder og sans for kvalitet til fornuftige priser. Sortimentet er bredt og har både feminine og maskuline styles, der indebærer blonder og særlige snit. Tilsammen skaber de et helt fantastisk udvalg, der nemt kan krydses på tværs. Kombiner det feminine med det rå, og gør din stil mere levende og kreativ, da du blander de to sider af kollektionerne.

Neo Noir

Som sagt er det nemt at blande Neo Noirs styles på kryds og tværs, men du kan også finde mange andre smukke items i hele vores udvalg af kvindetøj – Neo Noir er nemlig bredt og kan derfor passe ind i mange forskellige stilarter. Find dine favoritter fra brandet nu, og derefter kan du gå på jagt i resten af vores udvalg og samle alle dine items til din garderobe!