MUNTHE

Munthe blev grundlagt i år 2014 af Naja Munthe, som også er kendt for det tidligere populære Muntheplussimonsen, der ellers blev lanceret i 1994. Efter brandet blev relanceret i 2014 har det gennemgået en stor udvikling, hvor det har vundet en stor og sigende rolle i modeverdenen. Naja Munthe designer årligt fire kollektioner og sætter det unikke Munthe-præg på hele brandets univers. Munthes unikke designs går efter det kunstneriske, frisindede, entusiastiske og kontrastfyldte design – resultatet er tøj, der skal bæres og elskes og er en stil, der kan være både afslappet og festlig. Du vil altid kunne genkende disse unikke designs, da Munthe universet er noget helt for sig med egne kendte detaljer.

MUNTHE

Især er nogle styles blevet kendte fra brandet. Vi ser gang på gang eksklusive jakker fra brandet, der kommer i de smukkeste prints med ikoniske detaljer, der helt igennem repræsenterer Munthe brandet. På samme måde er især de populære t-shirts med print og statements braget igennem, og ses ofte i modebilledet – de er både seje og rå, og kan bruges til de fleste outfits, så du undgår at stå i en tøjkrise hver morgen.

Selve Munthe er et relativt nyt brand, selvom succesen for brandet er stor. Du kan også besøge andre af de nyere spillere på markedet, som for eksempel brands som: Ganni, Notes du Nord og Levete Room, der på samme måde hurtigt har fundet sin vej ind på de store veje i modeverdenen. Skal du også rundt på siden og besøge de forskellige brands, når du har set alt fra skønne Munthe?