Markberg

Markberg er titlen på en sand kærlighedshistorie. Kærligheden ligger i tanken om at skabe, for at gøre en forskel og til hinanden i brandet. Brandets navn repræsenterer de to mennesker bag, Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK) – to mennesker, der er et par både professionelt og privat. De tror i høj grad på kvalitet i produkter, og dermed ting, som kan bo i din garderobe gennem mange sæsoner og år. Det skal derfor samtidig være smukke items, som du har lyst til at beholde og kan bruges til mange ting. Kvalitet og æstetik går hånd i hånd hos brandet.

Parret mikser altid arbejde med fornøjelser. Dette er ikke kun i selve essensen af arbejdet, men også i produkterne. Alle Markbergs produkter har et nutidigt look og ligeså velgennemtænkte funktionelle detaljer, som gør tasken endnu mere speciel i sit design. Du forelsker dig oftest i taskens design, men det er dens funktionalitet, der afgører om du beholder den til evig tid og forelskelsen holder ved. Hos brandet er der ikke noget, der hedder at gøre tingene halvt – det er ikke i deres DNA.

Markberg

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Markberg repræsenterer enkeltheden i det skandinaviske design mikset med unikke detaljer. Funktionalitet såvel som de håndlavede detaljer er et nøgleelement i designet. Produkterne er ofte vasket og får forskellige behandlinger, for at give dem et udtryk og følelsen af blødt vintage – et materiale, som alle elsker.

Brandet producerer årligt to hovedkollektioner, hvilket sker i smukke omgivelser nær Vejle Fjord i Danmark. Produkterne fremstilles af ægte læder, der kommer fra forskellige steder verden over. Læder af høj kvalitet er som fin vin, det bliver kun bedre med tiden!

Hvis du elsker accessories som disse kan du også se brands som for eksempel Beck Söndergaard og Lala Berlin, der også vægter detaljer og kvalitet højt. Se først hele udvalget fra Markberg herunder!