Lacoste

Lacoste er et verdenskendt brand, der er kendt for et unikt, afslappende, luksuriøst og elegant design. Brandet er kendt for et højt kvalitetsniveau og er forbundet med en særlig professionalisme inden for områder som skabelse, stil, fremstilling og detailhandel. De har desuden høje krav om bæredygtig udvikling og har en stor respekt for menneskerettigheder, så det kan man også tit se på deres valg indenfor særligt produktionen.

Missionen for brandet er at skabe et unikt og casual luksusbrand, der omfavner elegance og essensen af Frankrig. Dette kræver et højt niveau af kvalitet indenfor førnævnte områder. Produkterne fra brandet giver alle kunder en unik oplevelse uanset hvorfra de købes – hvad enten du køber dine nye sko fysisk eller online, så er oplevelsen fantastisk. Desuden går de op i, at brandet skal kunne bæres af alle og priserne er derfor derefter. Det er en luksus, som alle skal have plads til og råd til i deres hverdag.

Lacoste

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

En fun fact om brandet er, at der bliver solgt 2 Lacoste produkter hvert sekund, hvis man ser på alle deres produkter samlet – tekstiler, sko, solbriller, ure og deres ikoniske poloer. Det er derfor ikke til at tage fejl af, at brandet er populært blandt mange. Tallene taler for sig selv. Grundet kvaliteten har vi derfor hos Bruun-Bruun sørget for at have brandets sko i vores skoudvalg. Sko der holder i mange slags vejr, som du ikke skal være bange for at bruge. De kan matches til mange forskellige outfits, da de går godt til mange farver og stiltyper. Find dit par nu og bestil det hjem med det samme!

Du kan også finde vores andre accessories her, og finde blandt andet tasker og smykker. Med de rette accessories kan du gøre ethvert outfit til noget specielt.