Juliette has a gun

Fra New York City til Moskva til Sydney – brandet findes alle steder og tager byerne med storm. Og dette gøres med deres mange lækre dufte, som svinger bredt. Juliette siger selv, at livet er for kort og man har for mange fornøjelser. Pistolen, der egentligt er en metafor for parfumerne, er et våben til forførelse eller en simpel accessory til at bluffe – essentielt symboliserer parfumerne befrielsen af kvinder mod mænd. Til tider med en smag for hævn. Konceptet er dog ikke kun omkring dette, det handler ligeså vel om en indflydelse af romantikken. I udvalget her finder du en moderne version, der genopfinder par og femininitet, der er en konstant søgen efter.

Juliette has a gun

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Brandet blev lanceret i år 2006 og deres tilgang til parfumer er en kunst, der kun bliver præsenteret gennem en limited produktion gennem konceptbutikker, varehuse, webshops eller specialiserede parfumerier. Visionen for brandet var at åbne en ny type af elegance i nichen af parfume verdenen.

Deres kollektion består på nuværende tidspunkt af 13 forskellige dufte, en universel taske spray, der er formet som en kugle og desuden af 3 duftlys. Taske sprayen kan du altid have med i din taske rundt omkring – hvis du er på udkig efter en ny taske, så kan du se vores udvalg her! Brandet arbejder dog hele tiden på højtryk for at skabe flere nye og spændende ‘våben til forførelse’. En ny luksus, der er krydret og enestående. Kun for kvinder.

Undersøg universet og find en duft, der kan repræsentere dig. Duftene er som sagt forførende og helt specielle, og de har fokuseret på at skabe dufte, der kan passe til enhver kvinde. Enhver kvinde skal have muligheden for at finde en signatur duft fra Juliette has a gun.