IVY Copenhagen

Ivy er et forholdsvis nyt mærke på markedet, og er grundlagt af Henriette Pieszak. Hendes ambition, da hun grundlagde brandet var, at skabe flotte og lækre jeans, som passer til enhver pige – både hendes håndværk og kvalitetens skulle stå i spidsen for hendes designs. Brandet er dansk og etableret i år 2016. Henriette Pieszak startede brandet med stor erfaring i rygsækken, da hun i forvejen havde haft Pieszak i 20 år på daværende tidspunkt.

Målgruppen for brandet er en yngre målgruppe af stilbevidste og ambitiøse piger med ben i næsen, der ved hvad de vil have og hvor de skal finde det.

IVY Copenhagen

Modellerne du finder i udvalget er både afslappende, men også med sans for detaljer – i det hele taget spænder udvalget forholdsvis bredt, så der er noget at finde for enhver smag hos brandet. Desuden kommer udvalget i mange forskellige farver, der bestemt afspejler tidens tendenser og den givne sæson, som kollektionen udkommer i. Udforsk udvalget og find et par jeans efter dine ønsker! Du finder både helt skinny modeller, men også modeller, der forekommer mere straight i deres pasform. Kvaliteten er høj. Udvalget stort. Priserne er gode. Mere kan der ikke være at spørge om! Find dine favoritter nu.

Du kan også altid besøge vores andre jeansbrands som Mos Mosh, Fiveunits og Please Jeans.