InWear

InWear er et dansk brand, der blev grundlagt i 1969 af Niels Martinsen. Brandet har allerede fra starten været en stor succes, både herhjemme i Danmark, men også internationalt, hvor det har sat sit præg. InWear har en stor forkærlighed for elegant og klassisk modetøj, der er karakteriseret ved en fremragende pasform, der klæder enhver kvinde. InWear designer tøj til kvinder, der gerne vil være klassiske og smarte, og lægger samtidig stor vægt på kvaliteten og designet bag.

InWear bliver inspireret af nysgerrighed, selvbevidsthed samt ambitioner og optimisme, som gerne skal afspejle deres forskellige kollektioner. Disse er kreeret til den stærke feminine og moderne kvinde – alle styles er skabt med gode pasformer, detaljer og en høj kvalitet.

InWear

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Kan du identificere dig med filosofien bag brandet, så kan du med sikkerhed også finde et stort udvalg af forskellige designs, som kan inspirere dig og passe ind i din egen garderobe. Se alle de mange kategorier nedenfor eller find din nye nederdel her og en matchende top, som med garanti kan styles med items du allerede har hjemme i garderoben.

Start din opdagelse i vores univers nu og besøg også andre brands såsom: Rabens Saloner, Karmamia og Gustav. Find alle de lækre styles fra Inwear nedenfor lige her.

Bruun Bruun samler alle dine favorit brands på ét sted!