I Love Eco Essentials

I Love Eco Essentials er et brand med hjertet på det rette sted. De går meget op i bæredygtighed, når de fremstiller deres lækre velvære produkter til kroppen – både når det gælder emballagen og selve produktet. I udvalget finder du blandt andet lækre håndcremer, bambus tandbørster og skønne sæber. Vælg I Love Eco Essentials, hvis du også vil være med til at forme en bæredygtig verden. Hvis du også elsker skincare, så kan du se og shoppe hele vores udvalg her.

I Love Eco Essentials

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

I Love Eco Essentials fokuserer hovedsageligt på at producere produkter, der ikke er skadelige for miljøet, og som kan forme en mere bæredygtig fremtid. De går dog stadig op i at producere luksuriøse kvalitetsprodukter til kroppen. Deres principper for produktionen er at følge den mest bæredygtige løsning og aldrig gå på kompromis på deres principper. Dette betyder også, at brandet til tider vælger produkter og løsninger fra, men deres principper giver også mange nye muligheder og inspirerer til at tænke kreativt og i nye baner indenfor skincare og denne branche. Hvis dette interesserer dig, så kan du også følge deres rejse, da virksomheden går op i at have en gennemsigtig produktion, hvor man kan følge ethvert step i produktionen. På denne måde kan du altid følge processen og sikre dig, at alt foregår som virksomheden fremlægger og som du ønsker dine produkter skal være.

Serien er økocertificeret og gennem deres principper fremstillet af naturlige produkter. De fremstiller og sælger deres produkter til både hoteller og private hjem, hvorfor du måske har stødt på virksomhedens produkter før, når du har boet på hoteller rundt omkring. Deres emballage gør produkterne helt unikke og, at du gerne vil have dem stående fremme, da de har smukke designs, som pryder ethvert badeværelse. Find de perfekte produkter, som du gerne vil have stående på dit badeværelse og som kan gøre en forskel for både din krop og verden.