Graumann

Hanne Graumann er kvinden bag navnet af stort set samme navn, Graumann. Hanne Graumann selv er uddannet fra Danmarks Designskole, og hun var hurtig til at lancere et brand inden hun blev hentet til InWear som kreativ direktør. Jobbet forlod hun dog igen, og lancerede et nyt brand, Graumann. Brandet blev grundlagt i år 2000, som et brand, der fokuserede på dametøj med et elegant og feminint look.

Graumann

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Graumann har altid været fokuseret på kvalitet, og der ligger derfor en snert af selvforkælelse i produktet, når du forærer dig selv et item fra kollektionerne. Der er desuden et fint øje for detaljer, og derfor er kollektionerne også ofte karakteriseret ved helt særlige af slagsen – du kan blandt andet finde helt særlige farver, draperinger og skønne mønstre. Materialer er også af god kvalitet og du finder derfor både bomuld, kashmir og silke i kollektionerne, der rammer butikkerne og vores hjemmeside. Vi har samlet et stort udvalg fra brandet, som du kan shoppe her hos os. Vi sørger altid for hurtig levering og en god service, som du kan få glæde af under din ‘shoppetur’ hos Bruun-Bruun.
Vi sørger for altid at have sortimentet opdateret med de nyeste styles på markedet, så du kan shoppe de nyeste kollektioner samlet på ét sted!

Tøj til modebevidste og kvalitetsbevidste kvinder, der elsker at forkæle sig selv. Bliv inspireret til nye tilføjelser til garderoben nu.