Gestuz

Brandet Gestuz blev skabt i år 2008 af Sanne Sehested, som ville skabe et brand, der var dedikeret til dine go to staples, som du altid kan bygge dine outfits om for at undgå en tøjkrise – det skulle være sexet og selvsikkert at iføre sig disse styles.

Gestuz navigerer sig elegant mellem det understatede, afslappede, chice og direkte statement pieces, og derfor er brandet også blevet et synonym med selvtillid og nem klædelig garderobe, der rammer bredt hos den moderne kvinde. Med en nutidig tilgang til skræddersyede produkter og et frisk tag på den skandinaviske simpelhed tilbyder Gestuz en spændende og relevant kollektion hver sæson med nemme go to produkter, der er skabt i skønne materialer og uforudsete detaljer. Deres tøj fanger nuancerne af hvordan det er at være kvinde i dag og samler både drømmere og realister.

Gestuz

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Gestuz’ normale målgruppe er piger og kvinder, der er moderne og tilpasse i deres eget selskab. Hun er forelsket i både det traditionelle design, men også det nyskabende og legende univers, som Gestuz skaber. De maskuline tendenser tager også en fin plads i hendes garderobe og hjerte, og hun leger gerne med mange kontraster mellem det formelle og afslappede. Hendes stil er gennemgående ubesværet og sofistikeret.

Find hele universet nedenfor eller se mange af brandet bestsellere indenfor blandt andet bluser & skjorter eller kjoler & nederdele her.