Ganni Strømper

Vi har et stort udvalg af strømper, da de kan gøre rigtig meget for et outfit og er en sjov detalje. Her på siden finder du vores udvalg af strømper fra danske Ganni. Farverne er fede og det samme er gældende for mønstrene, som du finder i deres designs. Ofte kan du få deres accessories, som strømperne, til at matche i farverne, som du finder i de øvrige designs på t-shirts og strik. Ved at finde et par strømper, der matcher farven på din overdel, så skaber du en sjov rød tråd gennem hele dit outfit, som binder en sløjfe på det. Se hele vores udvalg af strømper fra Ganni her på siden og find dit favorit par!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Ganni er et dansk brand fra 2009, der fungerer internationalt med stor succes. Rødderne fra brandet findes i København, hvor brandet er placeret i centrum. Herfra kommer meget af inspirationen til deres designs og stil i kollektionerne. De formår altid at holde sig opdaterede på hvad der rører sig og hvad deres næste step skal være. Derfor er Ganni også et af de brands vi ser lykkes med mange ting, og derfor er vi glade for at repræsentere brandet, der emmer af stil, fede designs og klassiske silhuetter.
Det meste af deres arbejde er inspireret af det minimalistiske udtryk, der findes i norden, men denne begrænser dem specielt ikke. Farver og mønstre spiller en stor rolle i deres kollektioner, hvorfor det klassiske aspekt også mest indføres i designs og pasformer. Dette betyder, at det klassiske bliver mikset med noget mere trendy og chikt. Med styles fra Ganni i garderoben sikrer du, at du aldrig får en kedelig dag og du kan nemt style dine items på kryds og tværs og konstant opnå nye looks. Find dine favoritter her hos Bruun-Bruun og start med at lege med farver og prints nu. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde.