Ganni Strik

Strik og cardigans er noget af det, som Ganni er mest kendt for, da deres styles ses på mange ikoner i modebilledet. Udover det kommer de også i en fantastisk kvalitet, der er blød og nemt kan holde dig varm gennem de mange kolde måneder vi har i vinteren. Grundets deres designs, fungerer strikken også godt til sommeraftener. Pasformerne er klassiske med et touch, der gør dem helt unikke. Alt hvad brandet, Ganni, skaber formår de at give et twist, som du ikke ser andre steder. Du kan derfor med fordel også se deres t-shirts!

Se også hele udvalget fra Ganni her!  

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Cardigans og strik fra Ganni kan styles til det meste! Du kan eksempelvis sammensætte dit nye strik med et par jeans og et par lækre støvler, for et stilet hverdagslook, der er meget klassisk. En anden måde, hvorpå du også får brugt din garderobe hele sommeren, er ved at sammensætte din favorit kjole eller nederdel fra brandet med din strik udover. Looket er noget, som vi ser meget til i denne tid!

Ganni er desuden et af de danske brands, der går foran i modebranchen og præger den derigennem til en mere miljøbevidst retning. Alt tøjet fra brandet bliver produceret på bæredygtig vis, og dette gælder også for deres lækre striks og cardigans – alt produceres med blik for det sociale ansvar, der medfølger at have en virksomhed. Tilgangen og blikket for miljøbevidsthed kan også mærkes i deres tøj og dermed kvaliteten. Kvaliteten er sikret, så deres styles kan bruges sæson efter sæson, så en strik eksempelvis ikke skal udskiftes hver vinter. Du kan altid investere i en style fra Ganni, som du kan bruge mange år frem! For at sikre dit tøj, og især striks levetid, så husk altid at følge de vaskeanvisninger, der følger med tøjet, når du køber det.