Five Units

Brandet, Fiveunits, er af højeste præcision og komfort. Stilen hos brandet bringer et nyt aspekt af mode og materialer til drømmen om at skabe edgy designs, der nemt passer ind til enhver garderobe.

Populariteten for brandet er især steget siden 2008, og blev hurtigt berømt for deres perfekte silhuetter og stil. Med en særlig passion for jeans og bukser, så er Fiveunits gået ind på en helt særlig mission i håbet om at skabe disse styles, hvor både stilen og komforten går hånd i hånd, så det er nemt for dig at finde et par perfekt bukser. Missionen har de helt bestemt opnået af fuldføre, og nu kommer deres designs i mange forskellige modeller, farver og snit.

Five Units

Fiveunits er placeret i København, hvor deres hovedkvarter er placeret. Deres designhold fortsætter med at lege med designs og fleksible modeller, der både indeholder det traditionelle skrædderi kombineret med moderne tendenser og feminine detaljer.

Udover deres sæsonbestemte kollektioner, så kører de også fire signatur items, som er universelt klædelige og inspirerende. Det er deres bestsellere og styles, som de altid vil føre videre, da de er elsket af deres loyale kunder.

Deres styles er generelt ret klassiske og kan bruges af mange forskellige kvinder, der er forskellige stiltyper. Det, at deres modeller er klassiske, gør at du kan bruge dem i mange sammenhænge, og de med sikkerhed passer til din allerede eksisterende garderobe, så du ikke behøves mange nye tilføjelser til at gå med dine nye jeans.

Helt ligesom Fiveunits, så ønsker vi hos Bruun-Bruun også at gøre jagten på jeans nemmere, så derfor tilbyder vi også brands som Mos Mosh, Scholdan-Lentz og Please Jeans – find dine nye jeans i vores univers nu.