FILA

Fila er et kendt sportsmærke som, bliver relateret til mærkets tid i sportsbranchen. I dag har mærket indtaget gadebilledet og designer fede streetwear produkter, med et retro look, som holder designs inde for de autentiske rammer de 2 brødre har sat sig for. Bruun Bruun tilbyder et udvalg af Filas seje sneakers, som giver den modne kvinde et moderne og ungdommeligt pust, som er sofistikeret nok til kunne sammensættes med elegant tøj.

 

FILA

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Fila fra sportstøj til streetwear med tidløn glas

Fila blev i 1911 stiftet af et italiensk brødrepar. Mærket startede med at lave undertøj, og gik efterfølgende over til at blive et populært sportsmærke, især inde for tennisbranchen. Fila er i dag gået hen og blevet et af de store streetstyle mærker som indtager især sneakers markedet. Mærke laver altså i dag fede stykker tøj og sko til den moderne dame med sans for det ungdommelige og streetlook. Antonino Ingrasciotta og Joseph Graesel som i sin tid gundlagde firmaet arbejder altid på at bevare deres ”Tennislook” og de gamle design i de nye kollektioner for at give tøjet en tidløs glans der giver relationer til 70’erne, hvor tøjmærket for alvor brød ud. 
Fila har altså valgt at arbejde med at give virksomheden en performance kultur der rækker ud over det normale. Det vil altså sige at de som resultat har formået at designe sko, der passer til de trends vi ser i dag, og ovenikøbet har kunne skabe en sammenhæng mellem det klassiske og det sportslige som er blevet en integreret del af modebilledet og Filas designs.

Autentisk sportstøj                               

Til trods for, at Fila er begyndt at lægge fokus på streetwear, som til dels er en helt anden branche end sportstøj, er det vigtigt at huske at Fila lægger rigtig meget fokus på autenciteten i deres design. Det vil altså sige at Filas streetwear er enormt meget præget af deres sportstøj, og det ser man tydeligt i både tøj og sko produkterne. Dette giver også tøjet et moderne og frisk pust til den modne kvinde, og kan godt gå ind og bryde de vante tøjvaner på en positiv måde. 
Filas vision lyder på at kombinerer høj kvalitet med klassisk design og funktionalitet. Det afspejler sig i deres lækre produkter som ikke mindst er ordentligt fodtøj, men også et tiltrækkende design der har indtaget gadebillede.

Fila hos Bruun Bruun

I Bruun Bruun finder du et udvalg af Filas smarte sneakers, som giver mulighed for at nymoderne look som i dag også kan sættes sammen med mere sofistikeret tøjstile. Vores udvalg giver den modne kvinde muligheden for at følge nutidens tendenser og indtage gadebilledet på en sofistikeret måde. Vi er glade for at kunne tilbyde et farverigt udvalg som lægger sig tæt op af det autentiske formål som mærke holder så godt fast i.