EMM Copenhagen

Brandet, EMM Copenhagen, er et dansk etableret brand, der er skabt af Trend-it fashion agency. EMM Copenhagen skaber i høj grad lækre varer og især flotte smykker, som afspejler tidens hotteste tendenser. For tiden kan du blandt andet finde de populære halskæder med store guldbogstaver, som kan afspejle enten dit eget navn eller en du holder af. Halskæderne ses i stor stil i gadebilledet og styles især godt med de flotte silketørklæder, som du også kan finde på brandets side her eller finde i vores overordnede halstørklædekategori her. Især halstørklæderne her på siden er fyldt med fine farver og specielle prints, som kan bruges både i samspil med din nye halskæde eller på en taske eller i håret.

EMM Copenhagen

1 til 12 ud af 17

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 17

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Udover disse så kan du også finde smukke smykkevarianter med muslinger i forskellige varianter og materialer, som især over sommeren har indfundet sig en stor plads hos mange piger og kvinder. De giver et fint pift til ethvert outfit og kan bruges til både hverdag og fest. Scroll op på siden og se vores fine udvalg her – du kan med sikkerhed altid finde et smykke eller andre accessories, som kan passe ind i din garderobe derhjemme.

Er du på udkig efter andre accessories? Så kan du her finde et stort udvalg af forskellige accessories, hvor du blandt andet finder sko, tasker og meget mere.