Dea Kudibal

Dea Kudibal grundlagde i år 2003 brandet af samme navn, og fungerer selv som både designer og kreativ direktør. Til at begynde med designede hun kun eksklusive tørklæder og sjaler, der blev fremstillet ud fra vintage tekstiler, men hun udvidede i foråret 2008 med den første tøjkollektion, der bestod af feminine prints, legesyge farver, smigrende silhuetter og stretch silkekvalitet, og dette blev meget hurtigt signaturen for Dea Kudibals kollektioner. Hver sæson bæger præg af individuelle, unikke og eksklusive designs med en meget høj kvalitet og specielle detaljer.  

Dea Kudibal

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

En fascination for etniske kulturer har oftest inspireret udkommet af kollektionerne, der bæger præg af eksklusive materialer og håndlavede detaljer, såsom broderier og perler. Looket er sofistikeret og feminint, men bliver aldrig kedeligt, da der kæles for selv de mindste detaljer. Hvis du også elsker prints er det en god idé at holde dig opdateret på de nyeste kollektioner fra Dea Kudibal, da der altid bliver fremstillet nye eksklusive prints, der kan bruges igen og igen!

Hvis du vil have et endnu større indblik i diverse kollektioner, hvor print spiller en betydelig rolle, så se vores andre mærker, som for eksempel: Rabens Saloner, SibinLinnebjerg og Karmamia.  

Hos Bruun-Bruun sørger vi desuden altid for hurtig levering, så du hurtigst muligt kan tage dine nye køb i brug. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller andre henvendelser, skal du altid være velkommen til at kontakte os!