Daniel Silfen

Daniel Silfen er et stærkt dansk brand, som blev etableret i år 2013. Sortimentet spænder fra punge til deres ikoniske rejsetasker, hvor hele produktet er skabt af høj kvalitet i et stilrent design – helt særligt for brandet er, at det henvender sig både til mandlige og kvindelige kunder samt alle aldersgrupper grundet designet.

Manden bag, Daniel Silfen, har en helt særlig drivfaktor for brandet og det ligger i processen, hvor han elsker at se processen, som tasker gennemgår fra de er tegnet, til de kommer i en fysisk prøve og dertil til de er udstillet i et butiksvindue hos en kunde. Brandet skal for ham være noget man forbinder med høj kvalitet, godt håndværk og stilrent design kombineret med fordelagtige prisniveauer.

Daniel Silfen

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Inspirationen hos Daniel Silfen kommer fra hans stærke bagland, der står bag virksomheden Adax, som han tidligere har arbejdet for. Han har derfor altid haft en interesse for salg og design, som nu har mundet ud i hans eget brand – som har vundet en stor popularitet i modebilledet.

En klassiker fra brandet, som du med garanti har stiftet bekendtskab med før er modellen “Emma”, som med sit design og rummelighed passer ind i enhver garderobe. Modellen bliver fremstillet i flere forskellige farver og afhænger af den givne sæson. Især brandets hættetrøjer “Walther” har også vundet stor opmærksomhed, da stylen er unisex og derfor appellerer til både mænd og kvinder på markedet.

Find din favorit – du er sikret både en god kvalitet og en god pris.