Cosy Concept Fur

Brandet, Cosy Concept Fur, blev etableret i år 2013 af Susanne Lyngh. Hendes ønske for brandet, da hun startede det, var at tilføje lidt luksus til enhver kvindes hverdag, så hun kan føle en luksus på normal basis. Deres designs er enkle og klassiske, men med et sjovt cosy twist. Cosy Concept Fur er dansk design, og deres designs bliver både fremstillet i danske workshop, men også udenlandsk. En af grundessencerne for Lyngh er, at pelsen altid skal være OA certificeret.

Produkterne er nogle, som du kan have i din garderobe for altid, hvis du passer ordentligt på dem – de vil forblive smukke og skinnende med den rette pleje. Når du modtager din pakke med dit produkt, så kan pelsen godt syne lidt ‘flad’, men så snart du tager dit køb i brug, så vil hårene igen forme sig efter deres naturlige volumen og naturlige look. For at opnå dette look, så hurtigt som muligt, så kan du børste håret let og fint.

Cosy Concept Fur

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Du skal desuden være opmærksom på, at alle produkterne er fremstillet af naturlige materialer, og derfor er hvert enkelt produkt unikt, da ingen pels er helt ens i deres form. Der kan komme variationer i toner og farver alt efter produkt. Som med dit eget hår, så vil pelsen også tage skade af direkte sollys, og kan derfor ændre farve, hvis det bliver udsat for meget direkte lys. Hvis dine nye accessories skulle blive våde, så kan du stille ryste dem og hænge dem til tørre i et tørt lokale. Når dit produkt er tørt, så kan du let børste pelsen igennem med dine fingre, så det kommer tilbage til dets naturlige look.

Find dine nye accessories, som du kan have i din garderobe til evig tid.