Continue

Continue blev etableret tilbage i juni år 2017 af kvinden Eva Gry, som efter kort tid startede et samarbejde op med hendes tidligere kollega gennem cirka 20 år, Jeanette Nilsson. Med mere end 20 års erfaring med design og salg til det internationale marked såvel som det danske har de begge haft et brændende ønske om at etablere et ekspresbrand, hvor man kan have en tæt forbindelse til kunderne og gennem denne relation sikre rammer, der kan opfylde kundens behov og dermed få en god rolle i det meget konkurrenceprægede marked.

Continue går aldrig på kompromis med design eller kvalitet og rykker samtidig hurtigt på de nyeste tendenser på markedet – herved sikrer de sig, at kunderne løbende kan få de mest efterspurgte styles på hylderne sæson efter sæson og endda til gode priser.

Continue

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Brandet tror i høj grad på, at de traditionelle sæsoner er historie og kunderne i dag i højere grad kan efterspørge mange forskellige ting i sæsonerne. Derfor ønsker de at levere nye styles til kunderne hver uge, da tidens tendenser skifter hurtigere end nogensinde før. Disse designs er af god kvalitet med en fantastisk pasform til en god konkurrencedygtig pris. Brandet er skabt med passion for mode og en interesse for et tilhørsforhold til kunderne, hvor man kan skabe nye trends ved en innovativ tilgang til designet.

Find de skønneste styles nu – både nederdele, t-shirts og striktrøjer afhængigt af sæson. Når du har fundet dit nye outfit kan du samtidig finde et par matchende sko her, så du kan dresse dit outfit enten op eller ned.