By Malene Birger

By Malene Birger blev stiftet i 2003 af Malene Birger og er et af de største danske modehuse i landet, og er i dag et anerkendt luksus mærke både herhjemme og internationalt – og vokser fortsat i deres udvikling. By Malene Birger er grundlagt ud fra fire værdier, som beskriver arbejdet med kollektionerne: kreativitet, ansvar, effektivitet og gåpåmod. Især Malene Birgers talent for at tænke kreativt og indfange værdierne i hvert stykke beklædning har været årsagen til hendes succes verden over. By Malene Birger har en evne til at skabe unikke og eksklusive designs med stærk grafik, kontraster og unik elegance, som passer ind i enhver kvindes klædeskab, og som kan matches på kryds og tværs.

By Malene Birger

Kollektionerne bærer især et stort præg af de mange lækre skjorter, som har gode pasformer og er lavet af de lækreste materialer på markedet. De sikrer dig et stilfuldt udtryk samtidig med, at materialerne sikrer en vis komfort, når du skal rundt omkring. Et andet klassisk item fra brandet er deres læderbukser, som kan holde dig en livstid. Hos By Malene Birger investerer du i styles, der er klassiske og derfor ikke går af mode, og samtidig har en kvalitet, så dine nye køb kan følge dig mange år.     

Gå på opdagelse i udvalget og forny din garderobe ved at tilføje de lækre stilfulde kreationer nu. Med produkter fra By Malene Birger går du aldrig galt i byen!