By Malene Birger

By Malene Birger blev stiftet i 2003 af Malene Birger og er et af de største danske modehuse i landet, og er i dag et anerkendt luksus mærke både herhjemme og internationalt – og vokser fortsat i deres udvikling. By Malene Birger er grundlagt ud fra fire værdier, som beskriver arbejdet med kollektionerne: kreativitet, ansvar, effektivitet og gåpåmod. Især Malene Birgers talent for at tænke kreativt og indfange værdierne i hvert stykke beklædning har været årsagen til hendes succes verden over. By Malene Birger har en evne til at skabe unikke og eksklusive designs med stærk grafik, kontraster og unik elegance, som passer ind i enhver kvindes klædeskab, og som kan matches på kryds og tværs.

By Malene Birger

Kollektionerne bærer især et stort præg af de mange lækre skjorter, som har gode pasformer og er lavet af de lækreste materialer på markedet. De sikrer dig et stilfuldt udtryk samtidig med, at materialerne sikrer en vis komfort, når du skal rundt omkring. Et andet klassisk item fra brandet er deres læderbukser, som kan holde dig en livstid. Hos By Malene Birger investerer du i styles, der er klassiske og derfor ikke går af mode, og samtidig har en kvalitet, så dine nye køb kan følge dig mange år.     

Gå på opdagelse i udvalget og forny din garderobe ved at tilføje de lækre stilfulde kreationer nu. Med produkter fra By Malene Birger går du aldrig galt i byen!

By Malene Birger designer tøj til den moderne kvinde, og forhandles i over 42 lande. Kollektionen er til kvinden der værdsætter mode og elsker stil og består af kjoler, skjorter, bluser, toppe, t-shirts, sweatshirts, strik, blazere, bukser, nederdele, skindbukser, jakker og frakker dertil produceres også en hel del accessories som skuldertasker, små tasker, rejsertasker, kosmetiktasker, solbriller, tørklæder, halstørklæde, punge, kortholdere, iphone cover, computer cover, solbrille etui, sko, stiletter, støvler og klipklapper. By Malene Birger hos Bruun Bruun Lad dig friste på Bruun-bruun.dk, hvor du kan få et indblik i hvor lækre og indbydende produkterne er. Det er altid vigtigt at forkæle sig selv, og her er By Malene Birger det helt rigtige at gå til. By Malene Birger produceres lækkert klassisk og stilfuldt tøj til den moderne kvinde med kant af det feminine touch, hvor sammenspillet mellem design og kvalitet betyder noget. Kom ned i en af vores butikker og få hjælpe til hvad der passer til dig, og få hjælp til hvad du ellers har brug for, vores medarbejdere er altid klar til at give dig en hånd. – Eller shop videre her på webshoppen hvis du forelsker dig i de lækre produkter med det samme.