Billi Bi sko

Tilbage i år 1936 startede historien for Billi Bi, da Søren og Evelyn Friis startede med at producere børnesko i en gammel stald i Nordvest København. Et par år senere udvidede de deres virksomhed, og derigennem startede deres produktion af sko til kvinder. Succesen var hurtig at fornemme og efter kort tid steg opmærksomheden på brandet.

Fokusset for familien Friis har altid været kvalitet, kreativitet og selve håndværket for skoene og dette blev også værdierne for Søren og Evelyn, da de for alvor grundlagde virksomheden i 1930’erne. På denne tid manglede der i høj grad klassiske lædermaterialer, men dette holdt ikke parret tilbage, men var drivkraften for at lave et design, hvor der blev eksperimenteret med typer af fiskeskind til produktionen af skoene.

Billi Bi

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Parrets søn, Carl Friis, var fra en tidlig alder meget interesseret i produktionen og hjalp allerede som barn til på fabrikken, og i en alder af 16 år startede han sin uddannelse som skomager på fabrikken. Efterfølgende tog han til Italien for at studere skodesign og konstruktion på den berømte skole Ars Sutoria og arbejde efterfølgende et halvt år på en italiensk skofabrik før han vendte hjem igen.  

I dag er det Carl og Carsten Friis, søn og barnebarn af virksomhedens grundlæggere, der bestyrer virksomheden og udformer de mange talrige designs, som smelter sig ind i mange modehjerter. Billi Bi blev skabt med tanke på det edgy og unge og har i dag formået at fastholde den store opmærksomhed på sig. Brandet forhandles i dag i mere end 24 lande og vokser stadig.

Se med herunder, hvor du finder det store univers fra Billi Bi og essensen af deres lange historie – godt håndværk kombineret med stor interesse og inspiration fra Italien og generationernes tankestrømme.

Stort udvalg af Billi Bi sko hos Bruun Bruun

Mærket Billi Bi skaber fodtøj udarbejdet i den lækreste kvalitet og i materialer såsom læder og skind, der sikrer et flot og eksklusivt udtryk. Skoene fra Billi Bi er inspireret af de største tendenser på den danske såvel som den internationale modescene. Billi Bi går desuden meget op i, at skoene har den perfekte pasform, så enhver kvinde kan holde ud at gå i skoen i flere timer ad gangen. Alle disse ting er essensen af Billi Bi og grunden bag deres massive succes herhjemme og i udlandet. 

 

Noget til enhver smag

Hos Bruun Bruun er vi stolte af at forhandle sko fra Billi Bi. Vi har et stort udvalg af blandt andet sko, støvler, sandaler og stiletter i lækre, kvalitetsrige materialer. De klassiske stiletter passer perfekt til særlige og ikke mindst festlige lejligheder, hvorimod støvletterne og de lave sko er velegnet til at sætte prikken over i’et til hverdag.

 

Det eksklusive sortiment af sko fra Billi Bi er især kendetegnet ved deres sofistikerede, elegante og minimalistiske design.

Hos Bruun Bruun forhandler vi blandt andet:

  • Sandaler
  • Støvletter
  • Støvler
  • Stiletter
  • Sneakers

 

Uanset om du er på udkig efter et par nye Billi Bi sandaler, Billi Bi sneakers med kant eller fine Billi Bi støvler, så kan du være sikker på at få en sko lavet med kærlighed og af de bedste materialer. Mærket producerer sko til kvinder, og ikke nok med at skoene ser godt ud, så er pasformen perfekt, hvilket sikrer god komfort dagen lang.

 

Pift dit outfit op

Sko fra Billi Bi bærer præg af høj kvalitet, kreativitet samt et godt håndværk. Det skinner altså tydeligt igennem alle deres styles, og du kan være sikker på at finde sko, der følger sæsonens hotteste tendenser.

 

Det er brandets kreative tilgang til design og materialer, der gør Billi Bi til noget helt særligt. Blandt de mange kollektioner af sko finder du dyreprints, perler, nitter, metalspænder, metalkæder og et hav af materialer og farver, der er lig med attitude og selvsikkerhed. De har især øje for materialer, farver og de unikke detaljer, der skaber flotte og eksklusive sko til den modebevidste kvinde. De mange forskellige designs med forskellige materialer, prints og detaljer gør, at du kan finde en sko til enhver lejlighed og til enhver stil. Tilmed kan dyreprints og nitter være med til at peppe dit outfit op, så du får misundende blikke, når du går ned ad gaden.

 

Hos Billi Bi er hver en detalje så gennemtænkt, og der er intet, der er overladt til tilfældighederne. Især farven stort er grundstenen for Billi Bis designs. Dette er vi hos Bruun Bruun helt vilde med, og vi er så glade for at forhandle et væld af sko derfra på webshoppen. Du finder helt unikke sko, der med prints, farver og unikke teksturer kan pifte dit outfit op og sætte prikken over i’et. Materialerne udvælges nøje, så du kan gå iklædt de nyeste trends og være sikret et par lækre sko sæson efter sæson.

 

Skoene fra Billi Bi henvender sig til den stilbevidste kvinde, der går op i at bære sko af god kvalitet og velovervejede designs. Du kan ikke undgå misundende blikke, når du går ned ad gaden iført sko fra Billi Bi, hvilket vi kvinder elsker. Gennem stilen skabes der en selvsikkerhed, der ikke findes andre steder. Udover at Billi Bi gør meget ud af at eksperimentere med farver, materialer og selv de mindste detaljer, så er deres sko karakteriseret ved et feminint udtryk. Når de bløde former og silhuetter kombineres med de rå materialer og detaljer, så går alt op i en højere enhed. Med sko fra Billi Bi går du altså ikke ubemærket hen, og fodtøjet er alt andet end kedeligt. 

 

Find dine Billi Bi sko hos Bruun Bruun

Trænger din kollektion af sko til en tilføjelse? Med et par sko fra Billi Bi vil din kollektion være fuldendt. Hos Bruun Bruun forhandler vi alt fra støvler og sneakers til sandaler og stiletter fra luksuriøse Billi Bi. Er du på udkig efter stiletter til de festlige begivenheder eller sko til hverdag eller arbejde, så kan du finde lige den sko, der passer til dig og din stil blandt vores store udvalg af sko fra Billi Bi.

 

Uanset hvilken sko fra Billi Bi du forelsker dig i, så kan du være sikker på at det er en sko, der emmer af en passion for lækkert design og god kvalitet. Bag Billi Bi står producenten Fransi A/S, der har arbejdet med skoproduktionen siden 1936. De mange års erfaring kan tydeligt mærkes på komforten og kvaliteten af skoene. Billi Bi sko gør det dét lettere at gå igennem hverdagen. Skoene fra Billi Bi er nemlig produceret i eksklusive materialer af høj kvalitet, og dine fødder vil elske dig for den sublime komfort, skoene kan tilbyde.

 

De kvalitetsrigtige materialer og tidløse design sikrer, at skoen kan holde sæson efter sæson uden at gå af mode! Billi Bi arbejder nemlig hele tiden på at skabe stilfulde designs, der er inspireret af de nyeste tendenser inden for modebranchen. Du gør derfor klogt i at investere i et par flotte, klassiske sko, da de vil holde mange sæsoner ud i fremtiden. Derudover vil du altid have et par lækre sko at træde i, hvad end du skal til en festlig begivenhed eller har ærinder i byen. Sæt eksempelvis skoene sammen med en elegant kjole eller brug skoene til hverdag med et par fede jeans og en T-shirt.

 

Enhver kvinde trænger til selvforkælelse fra tid til anden. Du kan eksempelvis forkæle dig selv med et par nye sko fra Billi Bi. Hos Bruun Bruun kan du gå på opdagelse i de mange styles fra Billi Bi og finde lige netop din favorit. Det er ikke for sjov, at Billi Bi er blandt kvindernes foretrukne mærker, når det kommer til sko. Har du spørgsmål til Billi Bis kollektioner eller størrelser, så kan du naturligvis altid kontakte vores kundeservice, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte par sko fra Billi Bi.