Benamôr

Benamôr blev grundlagt i Lissabon år 1925 af en farmaceut. Hans håndlavede skønhedsprodukter var baseret på naturlige ingredienser og havde en meget yndig indpakning af tuberne – og det var med det samme et stort hit på markedet. For blot at nævne et par produkter, så kan den kendte og populære Benamôr Créme de Rosto, der er en ansigtscreme med stor effekt nævnes, da den blev kreeret i 1925 og stadig ikke er ændret sidenhen. Deres Miracle Lip Cream, Jacarandà Body Cream og Rose Amèlie Body Cream er allesammen must haves.

Benamôr

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

  Som du kan se er udvalget fra Benamôr bredt og du kan både finde diverse cremer og sæber i udvalget. Selvom brandet altid har været populært og haft en særlig plads i manges hjerter, så har det med tiden vundet en endnu større plads på markedet eftersom der er kommet en større interesse for naturlige produkter uden tilsatte kemikalier i produktet.

Brandet er helt sikkert noget for dig, der elsker naturlige produkter og har en stor interesse for fine finesser, da dette brand især vægter detaljer og indpakning højt. Når du køber et produkt fra Benamôr får du en hel oplevelse med i købet. Se hele udvalget nedenfor og læs meget mere om de produkter, som du finder interessante!