BeckSøndergaard Tasker

Taskerne fra BeckSøndergaard kommer i et bredt udvalg, der både består af meget funktionelle tasker, som er perfekte til hverdage og festtasker med flotte detaljer bestående af perlebroderier og pailletter, som oftest er håndlavede for en ekstra kvalitet og et ekstraordinært design. Du kan samtidige finde større tasker, der er passende til arbejdstasker eller weekendtasker. Udvalget er stort, så du burde altid kunne finde en taske, der matcher dine behov – også i designet. Brandet arbejder i forskellige materialer, som bløde læderkvaliteter, ruskind og andre mere specielle materialer til taske designs, som fløjl, velour og lurex, der giver et glimmer look – elsker du glimmer, så kan du også tage et kig forbi brandets strømpeudvalg her.

 

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Som i resten af kollektionerne, så er der også i taskesortimentet stort fokus på farver og kontraster. Især modellerne, der fremstilles i nylon, satin og bomuld kommer i mange forskellige farvevarianter, så du kan finde din favorit farve i udvalget. Brandet lancerer vanligvis fire årlige kollektioner, der også indeholder de flotte taske designs, men udover det, så udgiver de også særlige signatur tasker, som du skal holde øje med, da de kun forhandles i et begrænset antal.
Et af de vigtigste elementer, som brandet har for øje i designprocessen, er, at funktionaliteten i høj grad indtænkes i designet. Taskerne skal være nemme og bruge og detaljerne skal gerne være mere end blot pynt. For eksempel har størstedelen af taskerne en lang skulderstrop, som kan justeres i længden, så den kan tilpasses til alle – du kan derfor også både bruge dem som skuldertasker og crossbody. Så er du på udkig efter en ny takse, så skal du helt bestemt udforske universet fra BeckSøndergaard – og det er ikke kun, hvis det er en taske du er på udkig efter. BeckSøndergaard fremstiller de smukkeste produkter indenfor accessories. Tag selv et kig rundt på deres kollektioner her på Bruun-Bruun.