Kjoler og nederdele

Ud af det unikke brandnavn Baum und Pfredgarten, kommer også altid unikke designs. Og deres kjoler og nederdele er ikke en undtagelse. Her er knald på farver og mønstre, og Baum und Pferdgarten er altid med som de første på de nye trends der udfolder sig, på den danske såvel som den internationale modescene. Med deres kjoler og nederdele formår de altid at ramme et helt klassik look, med med nye og spændende detaljer, der aldrig gør tøjet kedeligt at have på, og giver et væld af kombinationsmuligheder. 

Baum und Pferdgarten er et forholdsvis ungt navn på den danske modescene, men har gennem deres helt unikke designs, formået at slå sig fast som et af de mest eftertragtede navne til de danske modeuger. Deres stil er både moderne og klassisk på samme tid, med snit der trækker tråde tilbage i tiden, lavet af materialer der er starter nye trends. Her er plads til alle, om det er et helt outfit i glimmerstrik du går efter eller den kjole, der får dig til at stråle allermest til en festlig begivenhed, kan du helt sikkert finde det her. 

Her kan du gå på opdagelse i deres kjoler og nederdele, og hvis ikke du har fået tilfredsstillet din tørst efter mere Baum und Pferdgarten kan du kigge videre på deres altid stilrene bluser og skjorter, jakker og frakker eller t-shirts og toppe.

Med deres altid trendy styles, har Baum und Pferdgarten slået sig fast som en af de store spillere i den danske modebranche. En stil der altid er legende, med et blik på hvad der foregår på den internationale modescene samt en altid klar og stram æstetik, har gjort dem elskede af kvinder verden over. Og vi har altså ikke kunne se os undskyldt af den effekt, her hos Bruun Bruun. Deres kjoler kan redde enhver tøjkrise, og har du kun en kedelig hvid t-shirt tilbage i dit klædeskab, kan en nederdel fra Baum und Pferdgarten med sikkerhed, give noget helt unik til outfittet. Vi har ihvertfald svært ved at stå få deres styles, her i butikken.