Jakker og frakker

Helt klassiske trenchcoats, den vinterjakke du ikke vidste du manglede og mange flere fine jakker og frakker, kan du her finde fra Baum und Pferdgarten. I sin leg med silhuetter og kombinationer af farver og mønstrer, sikrer de et helt unikt udtryk du ikke finder andre steder, og det selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Ligesom alt andet fra Baum und Pferdgarten, er deres jakker lavet med et øje for detaljen, og udfra et bæredygtigt synspunkt, om at den skal kunne holde om dig i mere end en enkelt sæson. 

Har du heller ikke fået nok af Baum und Pferdgarten endnu, så shop videre efter kjoler og nederdel, bukser og shorts eller deres altid lækre bluser og skjorter

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Med deres altid trendy styles, har Baum und Pferdgarten slået sig fast som en af de store spillere i den danske modebranche. En stil der altid er legende, med et blik på hvad der foregår på den internationale modescene samt en altid klar og stram æstetik, har gjort dem elskede af kvinder verden over. Og vi har altså ikke kunne se os undskyldt af den effekt, her hos Bruun Bruun. Deres jakker kan selv udover et par joggingbukser, få dig til at ligne en der er på vej ned af en runway, og det med en stil og elegance der ikke er til at sætte en finger på.