Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten er et dansk modebrand, som blev etableret i 1999 af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, der er uddannet fra det der dengang hed Danmarks Designskole, hvor de startede deres partnerskab. Navnet, Baum und Pferdgarten, blev skabt som et humoristisk samspil mellem deres efternavne, og det afspejler den tydelige dualistiske legesyge, som er gentaget i deres mange designs og kollektioner. Baum und Pferdgarten har modtaget flere designpriser for deres innovative designs og kreationer. I foråret 2014 vandt Baum und Pferdgarten blandt andet prisen som ”Årets Designer” ved Elle Style Awards 2014.

Baum und Pferdgarten

Baum Und Pferdgarten

Baum Und Pferdgarten er et lækkert kvalitetsmærke fra 1999 hvor de 2 dygtige designere Rikke Baumgarten og Helle Hestehave designer friske og eksklusive produkter til alle anledninger. Der kommer løbende nye produkter, og det rammer altid plet. Blandt de fede produkter er der næsten noget til en hver smag, og det er næsten umulige ikke at finde nogen der ikke springer i øjnene på en. Lækreste produkter med en fantastisk kvalitet der gør oplevelsen til lige så meget som designet.

Kvalitet og design går hånd i hånd hos Baum Und Pferdgarten

Baum Und Pferdgarten kom på markedet i 1999 af de dygtige designere Rikke Baumgarten og Helle Hestehave som har opbygget et spændende brand der udgiver den ene kollektion efter den anden. De erfarne designere er gode til at give deres tøj et spændende og overraskende designs der er arbejder med at hylde de modne kvinder. Kvaliteten betyder meget hvilket også afspejler sig i de lækre produkter som udstråler elegance og overskud.

Friske designs hos Baum Und Pferdgarten

Kollektionerne er forførende og friske. Sæson på sæson fremviser Baum und Pferdgarten nye kollektioner som byder på kreative og stærke farver, samt deres humoristiske sans som afspejles i de spændende prints, mønstre og striber, som baner vejen for deres designs. Hver enkel kollektion fra Baum und Pferdgarten består af innovative designs, som enhver modebevidst kvinde vil lade sig forføre af. Baum und Pferdgarten giver kvinders garderobe et friskt pust, og kan nemt kombineres på kryds og tværs af prints og farver for et mere eksperimenterende og iøjnefaldende look.

Baum und Pferdgarten er, som sagt, kendt for deres humoristiske sans og kreative brug af stærke farver. Hvad end du søger en fin aftenkjole eller en eksklusiv t-shirt til hverdagens strabadser, byder Baum und Pferdgarten på forfriskende styles i høj kvalitet.

Baum Und Pferdgarten hos Bruun Bruun

Lad dig friste på Bruun-bruun.dk, hvor du kan få et indblik på hvor lækre og indbydende produkterne er. Det er altid vigtigt at forkæle sig selv, og her er Baum Und Pferdgarten det helt rigtige at gå til. Der er mulighed for at finde kvalitetspunkter, hvor sammenspillet mellem design og kvalitet betyder noget. De friske og udfordrende prints giver glæde uanset hvad tid på året.

Kom ned i en af vores butikker og få hjælpe til hvad der passer til dig, og få hjælp til hvad du ellers har brug for, vores medarbejdere er altid klar til at give dig en hånd. – Eller shop videre her på webshoppen hvis du forelsker dig i de lækre produkter med det samme.