Angulus

ANGULUS er et meget anerkendt brand indenfor sko brands og leverer både produkter til kvinder, mænd og børn – i vores udvalg finder du de lækre designs til kvinder. Brandet har siden midten af 1960’erne samarbejdet med en skoproducent i Portugal, der ligger cirka 40 kilometer syd for Port i landsbyen ved navnet Sct. Joao de Madeira. Skofabrikken bliver styret af José Tavares, der er 3. generations fabrikant, og hele produktionen skabes med lige dele af passion og professionalisme. Sæson efter sæson producerer José og hans medarbejdere tusindvis af skønne sko til dig og alle du har kær.

Skoene fra ANGULUS bliver skabt gennem en lang proces, der både er givende og præcis. Fra det første skridt er taget i produktionen af en sko, er der 48-60 trin før den enkelte fine sko er færdigskabt. I produktionen har mange forskellige mennesker haft parret i hænderne og lagt megen ekspertise og især passion i produktet.

Angulus

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Brandet bliver helt specielt gennem deres stolte samarbejde med de mange fantastiske skomagere, der sætter en dyd i den kreative proces. Hver dag skænker vi dem en tanke, når vi går i et par eller sælger et par sko, som de har produceret og dermed gjort et andet individ glad.

Find dine nye sko, der er af høj kvalitet fra Portugal, og som du med garanti vil have stor glæde af gennem mange sæsoner. Se hele vores store skosortiment med mange forskellige brands her.